3mh,tupakt, kph/wc, s,et Kuopio Juho Rissasenkatu 29, 115 m², 0 €

Omakotitalo, Juho Rissasenkatu 29, 70500, Kuopio

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Kuvaus

1.8.2020 vapautuva omakotitalo viihtyisällä ja rauhallisella sijainnilla Linnanpellon ja Männistön rajamailla. Toimivat tilat yhdessä kerroksessa. Täyshirsitalo, joka on rakennettu vuonna 1954 ja peruskorjattu vuosina 2018 – 2020 ( sähköt, putket, varaaja, viemärit, sauna, pesuhuone, keittiö, kodinkoneet, kaikki sisäpinnat, ulkomaalaus, sokkelimaalaus, peltikatto, rännit, ylä- ja alapohjat, lattiarakenteet ja eristeet).
Pihassa kaksi autopaikkaa ja ulkopistorasia lämmitystä varten. Talossa lämmitysmuotona suora sähkö/puulämmitys (varaava takka)/ ilmalämpöpumppu.

Talon yläkerrassa toiset asukkaat, omalla sisäänkäynnillä ja omalla pihatiellä. Lumityöt ja ruohonleikkuu puoliksi. Mukavaa yhteisöllistä puutaloasumista rauhallisessa kaupunginosassa muutaman minuutin matkan päässä torilta!

Rauhaisa oma piha rajautuu metsään. Mahdollisuus rakentaa pihalle esim. hiekkalaatikko tms. Ihanteellinen sijainti lapsiperheelle; polku Pohjantien koululle ja lenkkipolulle lähtee omalta pihalta ja koululle pääsee ilman tienylityksiä. Palvelut sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä (kaupat, posti, R-kioski, päiväkodit, koulu, kirkko, bussipysäkit).

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20199227
Sijainti
  • Männistö
  • Juho Rissasenkatu 29
  • 70500
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä3mh,tupakt, kph/wc, s,et
Asuinpinta-ala m2115 m²
Yhteensä m2115 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi1945
Käyttöönottovuosi1945
Vapautuminen(pp.kk.vvvv)
Vapautumispvm01.08.2020

Hinta ja kustannukset

Kuukausivuokra1 180 €
Vuokravakuus1,5 kk
Vesimaksu
  • oma mittari
Lisätietoja maksuistaMaksut taloyhtiön mukaan. Vuokralaisen on tehtävä oma sähkösopimus (huom sähkö- ja puulämmitys, ilmaolämpöpumppu) ja otettava laaja vastuuosan sisältävä kotivakuutus. Jätemaksu sisältyy vuokraan. LUOTTOTIEDOT TARKISTETAAN. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka 1. irtisanomispäivä on 11 kuukautta hallinnan siirtymispäivästä. Mikäli jompikumpi osapuoli irtisanoo vuokrasopimuksen aiemmin, on hän velvollinen maksamaan toiselle osapuolelle yhden kuukauden vuokran suuruisen sopimussakon.

Asunnon lisätiedot

Sauna
  • oma sauna
YleiskuntoHyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvausPuu, sähkö, ilmalämpöpumppu

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kartta kaikki tiedot

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Eila Kaitokari
  • Eila toimii/ Tmi Kaitokari Eila LKV
  • eila.kaitokari@eilatoimii.fi
  • +358 400 577 432

Pyydä asuntoesittelyä