vuokra-asuntohakemus

  Täytä vuokra-asuntohakemus huolellisesti. Kaikki tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia. Hakemus lähetetään suojatun yhteyden kautta (HTTPS).

  Fill rent apartment application carefully. All fields marked with asterisk * are mandatory. Application will be sent using secure connection (HTTPS).

  Perustiedot / Basic info

  Työ- tai opiskelutilanne / Work or study situation

  Olen: / I am currently: *

  Töissä / WorkingOpiskelija / StudentTyötön / UnemployedMuu / Other

  Täytäthän myös työhön tai opiskeluun liittyvät tarkentavat kysymykset. Nämä lisätiedot ovat tärkeitä hakemuksen käsittelyn kannalta. Voit myös antaa lisätietoja työ- tai opiskelupaikastasi viesti-osiossa.

  Please do remember to fill questions conserning your place of work or education. These informations are important for the application handeling. You can also give additional information on these items in the message-area.

  Työsuhde on / Working contract is
  Vakituinen / PermanentMääräaikainen / Temporary

  Arvioitu valmistumisaika * / Estimated graduation *

  Muut tiedot / Other info

  Muutan / I will be moving
  Yksin / AlonePuolison kanssa / With spouseYstävän kanssa / With friend

  Ilmoitit muuttavasi jonkun kanssa. Huomaathan, että kaikkien mukana muuttavien tulee täyttää tämä hakemus! / Remember that every person that is moving with you, must fill this same form!

  Minulla on lemmikkieläimiä / I have pets

  Selvitys poliittisesti vaikutusvaltaisesta henkilöstä

  Oletko tai oletko ollut viimeisen vuoden aikana poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö tai sellaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhtiökumppani?

  EiKyllä

  Kirjoita tarkempi selvitys oheen

  Asiakkaan tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan lain mukaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten.

  Tietosuojaseloste

  Kaitokari Eila Oy LKV:n tietosuojaseloste (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)
  Olen tutustunut kiinteistönvälitysliikkeen tietosuojaselosteeseen